Borzalom: agyonverték a nyíregyházi nőt, aki az egyik szobában feküdt még napokig, a gyermekek így jártak haza az iskolából

Megosztás

Ismét egy nyíregyházi horror, napokig éltek egy fedél alatt az erőszak miatt elhunyt nevelőanyjukkal, majd az egyik kislány segítséget hívott, miszerint nem tudja felébreszteni a nőt. Nem is lehetett erre esélye. Megrázó videó.

Volt férjéhez menekülhetett a nyíregyházi nő, akit élettársa rendszeresen bántalmazott, majd végül feltételezhetően meg is ölt. A nő holtteste napokig a házban volt, ahol hat nevelt gyermeke is lakott. A nő holttestét szombat hajnalban találták meg, ám akkor már napok óta halott volt. A férfi több napra magára hagyta a gyerekeket a nő holttestével, a kicsik úgy jártak haza az iskolából, hogy a meggyilkolt nő az egyik szobában feküdt – számolt be róla a Blikk.

A rendőrséget végül az egyik gyermek, egy nyolc éves kislány értesítette arról, hogy nem tudják felébreszteni a nevelőanyjukat. Hatalmas trauma érte őket, most a vér szerinti anyjukhoz kerültek vissza, aki a gyilkos lánya. – Ezek a gyerekek az én gyerekemmel együtt járnak iskolába, egy buszon. Látszódott rajtuk, hogy nagyon csendesek, lehangoltak – árulta el egy helybéli férfi a Tényeknek. Úgy tudják, a nő volt férje házába menekült, amikor élettársa bántalmazta őt.

A férfi a lánya házába menekült, itt fogták el őt a rendőrök. Halált okozó testi sértésért vették őrizetbe, vélhetően hétfőn le is tartóztatják.

Kapcsolódó cikkek